Poilsis

Glampingai Lietuvoje

Glampingai-Lietuvoje

Glampingai Lietuvoje – pamirškite palapines. Jūsų laukia miško viešbutis!

Glampingai Lietuvoje labai populiarūs tarp įvairaus amžiaus žmonių. Glampingas – netradicinė nakvynė su moderniais patogumais. Tai poilsis Gamtoje taip, tarsi nusikeltumėte į laukinio gyvenimo laikus, bet turėtumėte visus šių dienų patogumus. Fantastika! Tiesa? Svarbiausia, kad poilsiaujant Glampinge ypatingai jaučiamas susiliejimas su Gamta, rimsta mūsų nervinė sistema, atsiranda vidinė ramybė ir harmonija.

 

Skambus pavadinimas – Glampingas. O kas išties tai yra? Glampingai, kitaip dar vadinami miško viešbučiai, esantys nuošaliame Gamtos prieglobstyje – tikra atgaiva sieloms, pavargusioms nuo kasdienybės ir gyvenimo rutinos. Populiarūs tiek tarp šeimų, porų, jaunimo, senjorų ar vertinančių vienatvę.

 

Glampingai Lietuvoje ir pasaulyje.

 

Renkantis unikalią nakvynę Lietuvoje, dažnai išgirsite rekomendacijas nuomotis Glampingą. Vieni siūlo Glampingo būstus pievoje ar miške, kur yra tik vienas namelis. Kitose vietose infrastruktūra yra tokia, kad jautiesi tarsi Glampingų kaimelyje ir tas bendrystės jausmas turi savito žavesio. Kai kas siūlo tik namelio nuomos paslaugą. Kiti kviečia pasimėgauti ir plačiu papildomų paslaugų spektru: maitinimas, jacuzzi ir pasikaitinimas pirtyje, SPA paslaugos, galimybė išbandyti aktyvias laisvalaikio pramogas. Namelių formų, dydžių ir stilistikų taip pat yra pačių įvairiausių. Keletas įdomesnių Glampingų Lietuvoje.

Pirmą kartą planuojate nakvynę Glampinge Lietuvoje?

 

Neapsigaukite! Nors iš pažiūros nameliai kalba apie grįžimą kažkur į istorinius laikus – į Gamtą, tačiau iš tiesų viduje rasite maksimalų komfortą. Glampingai dažnai statomi laikantis ekologiškų principų, naudojant natūralias ir perdirbtas medžiagas, kurios suteikia jaukų komfortą ir yra draugiškos aplinkai. Dauguma Glampingų naudoja saulės energiją, kad aprūpintų būstą elektra ir šildytų vandenį. Tai mažina energijos sąnaudas ir daro minimalų poveikį aplinkai.  Elektra, apšvietimas, šildymo sistema užtikrina Jūsų komfortą. Nameliuose gera, šilta ir jauku ištisus metus!

 

Pas mus, VasaRojuje, Glampinguose yra įrengtos virtuvėlės namelių viduje ir kepsninės lauke, kuriose galite ruošti maistą patys, o tai ypač patogu, jei norite mėgautis romantiška vakariene dviese. Nameliuose televizoriaus nėra. Pirmomis akimirkomis gali būti keista, tačiau įprastai Svečiai pajunta, kaip gera būti Gamtos garsų simfonijoje be pašalinių dirgiklių. Jūsų patogumui kiekviename namelyje privatūs dušai ir tualetai, šildomos grindys juose, granulinės krosnelės, šildančios ir kuriančios jaukumą net ir šalčiausiomis žiemos dienomis.

 

VasaRojuje Glampingai įrengti mažame kaimelyje, ant upės kranto, todėl čia galite mėgautis ramiu poilsiu ir Gamtos garsais tiesiai už Jūsų lango. Kupolai turi didelius vitrininius langus ir stoglangius. Galėsite grožėtis supančia Gamta ir žvaigždėtu dangumi. Siekiantiems išskirtinių pojūčių, rekomenduojame namelį Jurta. Jurtos interjere persipina senosios tradicijos su šiandieniniu modernizmu. Interjere jaukios šviesios žemiškos ir sodrios tamsios spalvos. Jurta turi nuostabią terasą ant upės kranto. Joje įsitaisius galima grožėtis tekančia Verknės upe ar stebėti šalimais riešutus renkančią voverę.

 

Infrastruktūrą VasaRojuje kuriame taip, kad atvykę poilsiautojai jaustųsi jaukiai, tarsi bendruomenėje, lyg autentiškame kaimelyje. Jaukiems vakarams ir aktyviam laisvalaikiui: pirties ritualai, karšti jacuzzi kubilai, galimybė išsinuomoti SUP’ą, dviratį, paspirtuką, baidarę.

 

Rūpinamės maloniu poilsiu iki smulkmenų. Svečiai labai vertina tai, kad jų miego kokybei užtikrinti parinkome linines patalynes. Taip pat nameliuose paliekame kaimelio pievose mamos rinktų žolelių arbatos, vietinio bitininko susukto medaus, natūralių prieskonių, aliejaus kepimui. Gera širdyse, kai Svečiai sako, kad pas mus jaučiasi taip, lyg sugrįžę Namo.

 

Nakvynė Glampinge yra nuotykis pats savaime. Tai galimybė išbandyti kažką naujo, pabėgti nuo įprasto kasdienio gyvenimo ir sukurti ypatingas akimirkas su artimaisiais. Pažiūrėkite galeriją.

 

Patirkite autentišką Gamtos artumą ir komfortą Lietuvos Glampinguose. VasaRojuje poilsiui galite rinktis patinkantį namelį Jurtą ar Kupolą 💚